Deputeti i PD, Luan Baçi ka bërë me dije se policia bashkiake e Fierit ka penguar zhvillimin e procesit të votimit në Fier, me urdhër të Armando Subashit

 

Baçi tregon se janë nxjerrë jashtë me dhunë komisioni i votimit dhe kutitë e votimit, duke bërë që procesi të vazhdojë jashtë degës.

 

“Policia Bashkiake me urdhër të Armando Subashit ka shkuar për të penguar votimin. Kanë nxjerrë jashtë me dhunë komisionin e votimit dhe kutitë e votimit”, ka thënë Baçi

Leave a Reply

Your email address will not be published.