Whatsapp po bëhët gati që ti lejoje bizneset që të komunikojnë drejtëpërdrejt me konsumatorët.

 

Ky aplikaicon popullor i shërbimit të mesazhe është raportuar se po tëston opsionin e ri me disa kompani.

 

Nëse është i sukseshëm , kjo gjë do ti sillte Whatsapp një rritje të madhe e tënevojshme të të ardhurave.

 

Që kur u ble nga Facebook në 2014, ky aplikacion ka eleminuar të vetmin burim të të ardhurave , ku cdo përdorues duhet të paguantë 1$ në vit dhe nuk ka sjellë asnjë alternativë tjetër.

 

Menjëherë pasi e hoqi pagesën , Whatsapp shprehu interesin që të tërhiqtë korporatat për të gjetur fitime , pra ashtu sic bën Facebook.

 

Facebook të gjitha fitimet i bën ndërmjet reklamimit të bizneseve dhe duhet thënë që fiton tej mase shumë.

 

Whatsapp po shpreson që bizneset të përdorin aplikacionin për të bërë porosi të ndryshme , për tu updatuar me të rejat e kompaniasë , amdje dhe bankat mund ta përdorin për të njoftuar klientët mbi transaksionet e fundit.

 

Deri tani bizneset duken shumë më tepër optimist sesa klientët për këtë lëvizje të Whatsapp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *