Ka përfunduar misioni i 30 mjekëve dhe infermierëve shqiptarë të cilët shkuan në Itali për të ndihmuar vendin fqinj në përballimin e situatës nga Covid 19.

Grupi i parë i cili arriti më 29 mars dhe shërbeu në një spital Covid 19 në breshia, u përshëndet me entuziazëm nga kryeministrat e të dyja vendeve.

Përfundimi i misionit të tyre në frontin e parë të luftës është pasqyruar edhe në mediat italiane.

Por ne mbyllje të misionit, mjekët dhe infermierët shqiptarë zgjodhen të festonin ne hotelin ku qendronin ne Brescia me birra dhe muzike te larte.

Atmosfera e krijuar duket se ka shqeteuar pronarin e hotelit i cili ka njoftuar policine per shkak te zhurmes. Ne keto kushte, grupi eshte gjobitur me 500 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *