Bie fluksi i levizjeve ne 2 pikat e kalimit kufitar ne juglindje te vendit.

 

Gjate 24 oreve te fundit bejne me dije burime zyrtare, nga Kapshtica kane hyre e kane dale, ne drejtim te Greqise me shume se 6700 shtetas.

 

Numer ky me i ulet se ai i daljeve drejt vendit fqinj deri para pak ditesh.

 

Ne kushte te tilla, policia jone kufitare ka ulur numrin e sporteleve duke e cuar ne 3 ne dalje dhe 2 ne hyrje. Numri i uljeve e daljeve ka pesuar renie edhe ne piken e kalimit kufitar te Qaf Thanes.

Gjate 24 oreve te fundit kane hyre 3616 shtetas dhe kane dale 2989 shtetas Shqiptare dhe te huaj. Edhe gjate dites se sotme ne te dy keto pika kalimi, numri i levizjeve ne hyrje dhe ne dalje ka qene i ulet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *