Subscribe

Imigrantët e ligjshëm tashmë mund të aplikojnë sërish për lejet e qëndrimit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës pasi presidenti Jo Biden ka zhbllokuar urdhrin për kartën jeshile.

 

Kreu i shtëpisë së bardhë ka deklaruar se mbyllja e dyerve për imigrantët e ligjshëm nuk është në interes të shteteve të bashkuara.

 

Ai ka kundërshtuar pretendimet e  ish presidentit Trump, se imigrantët mund të dëmtojnë tregun e punës, duke thënë se urdhrat u kanë pamundësuar familjeve që të bashkohen, si dhe kanë dëmtuar bizneset amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *