Të tjera detaje kanë dalë në dritë për vdekjen e Brisilda Sadushit.Halla e saj ka zbuluar një dëshmi që vjen nga një vajzë e cila kishte qenë e pranishme në momentin që 23 vjeçarja kishte mbërritur në spital dhe bërtiste nga dhimbjet.

 

“Pse nuk thonë doktorat që e lanë në mes të korridorit duke bërtitur dhe nuk e fusnin brenda se mendonin se ishte me covid, turp t’ju vijë doktorave të mbaruar të Vlorës”.

 

Ishte pikërisht ky mesazh që I shton më shumë dyshimet se çfarë ka ndodhur në të vërtetë në spital.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *