Subscribe

Ish kryeministri Sali Berisha, pas ka zhvendosur Foltoren e radhës në qytetin e Sarandës.

Ashtu si në çdo takim Berisha është pritur me entuziasëm, me duartrokitje dhe brohorima. Sot në takimin me demokratët në Sarandë, Berisha është shoqëruar nga, Arben Ristani, Evi Kokalari drejtuesit kryesorë të degës së PD, anëtarë të Kryesisë dhe drejtues të seksioneve dhe grup seksioneve.

Kujtojmë se kjo është Foltorja e 16, pasi ish kryeminsitri ka realizuar takime në Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë, Gjirokastër, Elbasan, Kavajë, Dibër, Korçë, Berat, Pogradec e të tjerë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *