Ish kryeministri Sali Berisha ka mbërritur në selinë e Partisë Demokratike para nisjes zyrtare të protestës së thirrur prej tij.

 

Në oborr ai është pritur me ovacione dhe thirrje të shumta nga simpatizantët që janë grumbulluar për të nisur më pas marshimin drejt Kryeministrisë.

 

“Shqipëria në rrezik: Mos thuaj ç’më duhet mua”, është slogani i protestës së sotme thirrur kundër qeverisë.

 

Para kryeministrisë është vendosur edhe një podium, ku pritet të mbajnë fjalën 20 persona, përfshirë Kryemadhin, Këlliçin dhe Vokshin. Ndërkohë fjalën i fundit do ta mbajë ish kryeministri Sali Berisha, i cili edhe do të mbyllë protestën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *