Kryetari i PD, Sali Berisha ka lënë selinë e PD-së dhe është nisur në këmbë drejt Kryeministrisë

 

Mbështetës të shumë të Partisë Demokratike hynë brenda selisë blu. Me thirrjet “Edi Rama ka mbaru, ka mbaru”, “E duam Shqipërinë si e gjithë Europa”, qytetarët pritën Berishën të dilte nga zyra.

 

Berisha mbërriti në seli rreth orës 18:45, ndërsa u prit me thirrjet: “O Sali, o hero”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.