Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar nga Kuvendi i thirrur prej tij, presidentin serb Aleksandër Vuçiç në lidhje me projektin ‘Ballkani i Hapur”.

 

Berisha i dha ultimatum Vuçic që mos të vijë për vizitë në Tiranë, pasi do t’i ketë rrugët dhe sheshet plot me qytetarë shqiptarë.

 

“Ballkani i Hapur është Ballkani i Hegjemonisë serbe, i zonës së influencës direke ruse. Është Ballkani i interesave antikombëtare, anti-europiane, projekti që kërkon që të zëvendësojë shqiptarëve me kombe të tjera, procesin e Berlinit me procesin e Putinit. Ne zotohemi që t’i japim fund këtij procesi. Paralajmërojmë Sllobodanin e ri të Milloshevic mos mendo që të vish në Tiranë. Sheshet dhe rrugët do t’i kesh plot në Tiranë”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *