Tre shqiptarë kanë rënë në prangat e policisë greke pasi akuzohen për traifk droge në Mykonos. Të arrestuarit janë 25, 27 dhe 32 vjeç.

 

Mediat greke shkruajnë se shqiptarët shisnin kokainë me çmim që varionte nga 70 deri në 150 euro për gram, metamfetamin kristal deri në 80 euro për gram, ndërsa deri në 20 euro kanabisin e papërpunuar.

 

“Ata shisnin drogë në hotele, qendra argëtimi, madje edhe në plazhe, ndërkohë që kishin drogë për të gjitha llojet e njerëzve. Çmimet për kokainën varionin nga 70 deri në 150 euro për gram, metamfetamin kristal deri në 80 euro për gram, ndërsa deri në 20 euro kanabisin e papërpunuar,”- thuhet në të dhënat zyrtare.

 

27-vjeçari ishte drejtuesi i grupit dhe ishte ngarkuar me gjetjen e klientëve të rinj e furnizimin e tyre si dhe menaxhimin financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.