Alex, Axel, Xela, Lexa, Xael, Xeal, Exla, Leax, Xale, Elax dhe Alxe. 

 

Këta janë emrat e 11 fëmijëve të parë të Gwenny Blanckaert (32) dhe Marino Vaneeno (39), një çift belg në pritje të fëmijës së tyre të 12-të. 

 

Dhe gjithashtu për foshnjënqe presin, emri i parë do të zgjidhet nga kombinimi i katër shkronjave të vetme të përdorura deri më tani për vëllezërit e motrat e tij: A, E, L dhe X.

 

Historia e familjes së madhe, e cila vjen nga Flanders dhe është bërë virale, ka ngjallur kureshtjen e perdoruesve te rrjeteve sociale,te cilet po vëne bast për emrin e radhës.

 

Me radhë, Alex është 13 vjeç, Axel 12, Xela 11, Lexa 10, Xael 9, Xeal 8, Exla 5, Leax 4, Xale 2, Elax 1 dhe i vogli vetëm 6 muajsh Alxe.

 

Tani kurioziteti i madh eshte emri per beben e 12./tgcom

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *