Floriani ka këshilluar Rigelsën që të aktiviziohet dhe të krijojë situata për t’i shpëtuar eliminimit.

Sipas tij, asaj  nuk i ka mbetur shumë kohë për të vepruar, ndaj duhet të planifikojë diçka për t’u evidentuar, duke i treguar shikuesve që ajo ia vlen të qëndrojë në “Ferma VIP”.

Lexo edhe :

Related Posts

Megjithatë, ai nuk i tha një plan specifik Rigelsës, por i kërkoi që të jetë ajo që zgjedh mënyrën se si do evidentohet.

Pjesë nga biseda:

Floriani: Bëj ndonjë gjë sepse je në nominim

Rigelsa: Çfarë të bëj?

Floriani: Shpik, nuk mund të rrish e të presësh çfarë fati të pret, duhet të luftosh

Rigelsa: Të luftoj për çfarë?

Floriani: Të luftosh për t’u evidentuar

Rigelsa: Si?

Floriani: Si e di ti, ti i di pikat e forta të vetes tënde, duhet të bësh diçka. Nuk po them në raport me atë që je në nominim, por rë raport me shtëpinë. Bëj diçka, edhe sikur ta bësh për lojë, thjesht bëje, s’ka lidhje. S’ka asnjë gjë të keqe, njerëzit duhet të shohin se çfarë je në gjendje të bësh, s’ke shumë kohë, mos e lër patjetër për ditën e fundit. Nuk domethënë me patjetër të zihesh…

Rigelsa është në televotim përballë Nikos, ku njëri nga të dy do të eliminohet./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *