Subscribe

Puna për hapjen e kantierit ku do të zbatohet projekti për zgjerimin e Unazës së Madhe në segmentin nga Pallati me Shigjeta deri te Dogana ka vijuar edhe paraditen e kësaj të mërkure.

 

Bashkia e Tiranës prishi disa ndërtesa të tjera pa leje në gjurmën e Unazës së Madhe në zonën e Astirit.

 

Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit i Bashkisë Tiranë gjeti bashkëpunimin e banorëve që kishin këto objekte pa leje për të zhvendosur materialet dhe orenditë nga ndërtesat me qëllim që të bëhej prishja e tyre më pas.

 

 

Objektet e prishura shërbenin kryesisht për qëllime biznesi.

 

Ndërkohë që paralelisht me këtë proces, edhe banorë të tjerë kanë vijuar me largimin vullnetar të orendive dhe pajisjeve elektroshtëpiake, duke i mundësuar IMT-së që të vazhdojë punën për prishjen e tyre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *