Bashkia e Pukës, është një nga qeverisjet vendore që për katër vitet e ardhshme do të drejtohet nga opozita.

 

Kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë” Rrok Dodaj ka fituar me 58.13% të votave, ndërsa kandidati i mazhorancës Gjon Gjonaj arriti të merrte 41.87%.

 

Por në numërimin e votave për këshilltarë bashkiakë, shihet që kryesojnë socialistët.

 

PSD e tom Doshit ka marrë më shumë këshilltar, numri i të cilëve ka shkuar në 4, ndërsa PS ka marrë 2. Nga 1 këshilltarë kanë marrë “Bashkë Fitojmë” dhe PD zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *