Lideri i opozitës Basha uron gruan e parë Presidente të Komisionit Europain:

 

Ai e ka quajtur lajm të mirë për BE-në dhe Shqipërinë zgjedhjen e Ursula Von der Leyen në krye të Komisionit Europian.

 

“Urimet më të ngrohta për Presidenten e re të Komisionit Europian, Ursula Von der Leyen. Gruaja e parë në drejtimin e Komisionit të BE është një lidere me besim të fortë në vlerat thelbësore europiane të lirisë, demokracisë, sundimit të ligjit dhe dinjitetit individual. Një lajm i mirë për BE dhe Shqipërinë! “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *