Lideri i opozitës Lulzim Basha nga Kukësi pak jave pas 30 qershorit e ne pritje qe kryetaret socialist  te bashkive te hyjne ne zyre,  ka pasur nje mesazh per te gjithe mbeshtetesit e PD-se.

 

I kam kerkuar te gjithe strukturave te pd te behen gati qe se bashku me qytetaret e kukesit me te gjithe qytetaret shqiptare ta kthejme shumicen “Rama ik” te 30 qershorit ne shumicën e ndryshimit te thelle ekonomik dhe politik  per çdo shqiptar per ti dhene fund emigracionit e kurbetit qe po e tret kukesin per ti kthyer pasurite e shqiptareve, rruget, bregdetin, minierat, pyjet  te gjitha pasurite e ketij vendi te bekuar nga zoti ne funksion te mireqenies e punesimit te shqiptareve.”

 

Ndersa ka folur per ndryshimin e thelle ekonomik Basha ka premtuar  se taksa e rruges se kombit do te anullohet.

 

“Dua të rikonfirmoj vendosmerine vendosmërine tone per te hequr traun e rruge së kombit ne javen tone te pare ne pushtet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.