Subscribe

Situata e krijuar në aeroportin e Rinasit shkaktoi edhe përplasje politike.

 

Teksa kryeministri Edi Rama akuzon presidentin Ilir Meta dhe ish-kryeministrin Sali Berisha se kanë dorë në grevën e punonjësve të Albcontrol, kryedemorakti Lulzim Basha nuk mendon kështu.

 

Sipas tij, është Rama ai që ka krijuar këtë bllokim për shkak të humbjes që do të marrë në 25 prill.

 

“Rama e di tashmë fare mirë se do të humbasë, prandaj po përdor çdo marifet të pisët. Pas grevës në aeroport që dëmton qytetarët shqiptarë qëndron vetë Rama. Ai është i vetmi përgjegjës për këtë. I bëj thirrje Ramës ta ndërpresë menjëherë grevën dhe të ndalë kërcënimet ndaj shqiptarëve që sot duan ndryshim dhe shpresë pas 8 viteve të dështimeve të tij.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *