Në “Ferma VIP”, dy nga “fermerët” që kanë rrëmbyer zemrat e miliona shikuesve janë qeni dhe kotelja e vegel, të cilët i kanë pagëzuar me emrin Balo dhe Sokol.

Pas punëve në stalla, fermerët kanë qëndruar në verandë, duke parë “përleshjen” mes Balos dhe Sokolit, të cilët kanë nisur “luftën” për të marrë vëmendjen nga fermerët.

Pas përleshjes, “kupën e fitores” e ngriti Sokoli./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *