Baby G ka qëndruar këtë mëngjes në krevat deri vonë, ku është shprehur se nuk ndjehet mirë.

Sapo fermerët e tjerë mësuan se ajo është sëmurë i kanë qëndruar pranë dhe janë munduar ta bëjnë të ndjehet më mirë. Elsa dhe Rigelsa i përgatitën një çaj që ajo të shërohet më shpejtë ndërsa Niko qëndroi me të.

Lexo edhe :

Related Posts

Nuk kaloi shumë kohë dhe Baby G tha se ndjehet më mirë dhe u ngrit nga krevati i saj për t’iu bashkuar fermerëve me aktivitetet e tyre të përditshme. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *