Subscribe

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi, në Vizion Plus, avokati Ledio Braho deklaroi se sot 80% e organeve të reja të drejtësisë janë të uzurpuara nga ish-ekspertë të Reformës në Drejtësi.

“Duhet të kemi parasysh që në fillim të Reformës në Drejtësi u parashikua që asnjë nga ekspertët që do përfshihej në të nuk do ishte pjesë e organeve të reja. Dhe sot, 80% e organeve të reja janë të uzurpuara nga ish-ekspertë të Reformës në Drejtësi. Janë në KLGJ, KLP, ILD… janë të gjithë persona që kanë qenë ndër hartuesit e Reformës në Drejtësi dhe sot ndodhen në krye të këtyre institucioneve.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.