Subscribe

Në Komisionin e Sigurisë, deputeti i PD-së Enkelejd Alibeaj është ndalur tek rrëzimi I avionit sportive, ditën e djeshme në Vermosh.

Alibeja i ka kërkuar llogari ministrit të Brendshëm, Bledi Ccucci në lidhje me këtë ngjarje. Deputeti demokrat pyeti ministrin se çfarë parashikon ligji për dy pilotët që ranë në Vermosh dhe u larguan me makinë me mall, ndërkohë që ministri tha se nuk do ketë tolerancë ndaj krimit.

Alibeaj: Çfarë parashikoni për dy të huaj pilot të një avioni që bien rastësisht në territorin shqiptar dhe zhduken nga një Fuoristradë dhe bashkë me pilotët merr edhe mallin brenda. Çfarë parashikon digasteri që ju drejtoni?

Çuçi: Pilotët? Ata do marrin ndëshkimin e ligjit. Hetimi ka filluar, policia ka nxjerrë një deklaratë por s’do ketë asnjë tolerancë për këtë gjë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *