Asgjësohen 4 mije bime narkotike, sekuestrohen 3 arme zjarri dhe arrestohen tre persona. Ky është rezultati i operacionit te kryer nga policia e Mirditës. Pas informacioneve te marra ne rruge operative, forcat policore kane mundur te kapin ne flagrance shtetasit Armand Beleshi, banor i Mirditës, Emiljano Kola nga Kurbini dhe Eugen Simoni nga Durrësi. Këta persona kane kultivuar ne vendin e quajtur “Qafmulli” rreth 4 mije bime narkotike. Pas identifikimit te parcelave, policia asgjësoi lenden narkotike, bllokoi tre arme zjarri dhe arrestoi tre bashkëpunëtoret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *