Këngëtarja e njohur Eni Koçi ka publikuar në rrjetet sociale një foto ku tregon se mëngjesi për të ka nisur plot me dashuri.

 

 

Ajo është rrethuar me dhurata sapo është zgjuar dhe duket shumë e lumtur për këtë mëngjes të veçantë e romantik. Në foto shihet Eni, e ulur pranë një arushi shumë të madh dhe shohim se nuk i mungojnë as lulet apo dhuratat nga firmat e njohura.

 

 

Bashkangjitur me këtë foto këngëtarja shkruan: “My bae (i dashuri im). Të zgjohesh kështu…”

 

 

E në fund të fundit, mëngjes më të bukur se ky nuk mund të ketë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *