Ermira Babaliu është një nga artistet që vazhdimisht na bën krenarë kudo shkon.

Në një intervistë për emisionin “Vizioni I Pasdites” në televizionin kombëtar Vizion Plus ajo tregon lidhjen e ngushtë me muzikën, jetën aktive përtej oqeanit, por edhe jetën private. Fillimet e saj në shtetin amrikan nuk kanë qenë të lehta dhe ajo që Ermira thekson është pengu për të pasur një fëmijë të dytë.

 

“Vajza lindi gjatë vrapit të karrierës, nuk mund të them se s’kisha kohë të bëja dhe një fëmijë tjetër por ishte mirë të ishin dy për një million arsye. E para, për suportin. Është vrapi I kohës që më ka lënë vetëm me vajzën. Karriera ma mori pak mendjen. Kam një peng dhe është vetëm ky”, shpjegon ajo.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.