Subscribe

Muzikë, shfaqje minitetarle, personazhe që sjellin copëza nga kulturat e vendeve te ndryshme tashme i gjen te reja ne kryeqytet. Nje shfaqje interesante e gërshetuar me muzikën, teatrin dhe elemente te tjere dhuruan artistet spanjolle. Publiku shijoi historinë e dashurisë se dy te rinjve ëndërrimtar Olivias dhe Oliverit, që dashurohen ndërkohë që praktikohen ne nje teatër te vogël.

 

Mbrëmja e se hënës vijoji me Egjiptin, me grupin emblematik, Reda Troup pjesëtaret e te cilit interpretuan muzikën tradicionale te vendit te tyre.

 

Performaca te ndryshme dhe grupe te tjera do të perfromojne për publikun deri ne fund te Majit ne skenën e improvizuar tek Reja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *