Autoritetet e Bosnjes dhe Hercegovinës kanë arrestuar Drejtorin e Agjencisë së Inteligjencës dhe Sigurisë, Osman Mehmedagic.

 

Ai akuzohet per “Keqpërdorim të detyrës”, “Falsifikim të dokumentave” dhe për “Pastrim parash”.

 

Mehmedagic dyshohet se ka abuzuar për të falsifikuar diplomat universitare.

 

Autoritetet kanë kontrolluar agjencinë dhe banesën e Drejtorit të Inteligjencës në kuadër të operacionit “Diploma”.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.