Dy persona janë arrestuar në Lukovë, pasi ndezën zjarr në tokat e tyre dhe më pas  flakët dolën jashtë kontrollit, duke përfshirë një sipërfaqe të konsiderueshme.

 

56-vjeçari kristo duka ndezi zjarr për djegien e barishteve dhe si pasojë e përhapjes së flakëve është djegur një sipërfaqe me ullinj, një sipërfaqe pylli dhe 15 koshere bletësh  në Lukovë.

 

Ndërsa 37-vjeçari Dino Shehu,  duke djegur barishte në fshatin Shënvasil, u bë shkaktar i djegies së një  sipërfaqe të konsiderueshme me bimësi dhe shkurre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *