Gjykata e Apelit të Krimeve të Rënda ka lënë në fuqi vendimin e Gjykatës së Shkallës së pare, burg 10 vite për Klement Balilin

 

Në këtë vendim të formës së prerë, Balili akuzohet për trafik droge, për pastrim parash, fshehje të pasurisë dhe për grup kriminal dhe dënimin.

 

Ndërkohë kujtojmë se prokuroria kërkoi 18 vite, gjykata vendosi 15, por duke qenë se u pranua kërkesa për gjykim të shkurtuar, u ul 1/3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *