Apeli i Krimeve te Renda la ne burg Fadil Kasemin pas kërkesës se mbrojtësve te tij per ndryshim te masës se sigurisë. 53-vjeçari u arrestua per vrasjen e ish-bashkëshortes së tij gjyqtare Fildes Hafizi. Në Apel ai kërkoi masë më të lehtë edhe për shkak të problemeve shëndetësore.

 

Ndaj Fadil Kasemit janë ngritur akuzat e vrasjes për shkak të marrëdhënieve familjare, qe sipas kodit penal  dënohet nga 20 vite deri në burg përjetë, ajo e armëmbajtjes, e cila dënohet nga 5 deri në 15 vite dhe akuza e tretë ajo e rrëmbimit, ose mbajtja peng e personit, e cila dënohet në 5 vite heqje lirie.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *