Anne Hathaway zbulon sekretin e saj për të menaxhuar gjendjen psikologjike të rënduar.

 

Në një intervistë për revistën “Town dhe Country”, aktorja 36-vjecare tha: “Vendosni një matës kohe në telefon, merrni pranë një qiri dhe shkruani gjithçka që ju shqetëson. Nxirreni të gjithën në letër. Mos e lexoni. Kur të përfundojë koha që i keni caktuar vetes, merreni letrën dhe digjeni. E gjithë energjia negative dhe zemërimi që keni akumuluar për një kohë të gjatë do të zhduken sa hap e mbyll sytë”.

 

Ylli i “Djalli vishet me Prada” shtoi më tej se Instagram e ka lejuar atë të ketë zë.

 

“Mundësia për të bërë dicka sipas qëllimeve të mia, ka qenë dicka e mirë për mua”, përfundoi Anne./tring

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *