Subscribe

“Andrra në Retro” ktheu pedonalen e Shkodrës në një ekspozitë unike  të makinave të vjetra.

Më shumë se 50 automjete të markave e viteve të ndryshme janë vendosur në pedondale  dhe kanë tërhequr vëmendjen e qytetarëve e vizitorëve në këtë qytet.

Të zotët e tyre të ardhur nga Kosova, Mali i Zi dhe më gjërë, tregojnë pasionin për këto mjete, por edhe vështirësitë që ka mbajtja e një makine retro, ku kostot shpesh janë të larta.

Në Shqipëri janë 700 automjete te koleksionistëve Retro ndërkohë që kjo flotë synohet të zgjerohet në të ardhmen bëri të ditur drejtori i shërbimeve të transportit rrugor Ilir Mengra.

Kjo është hera e dytë që makinat Retro vijnë  në Shkodër/vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *