Në ditët e sotme ku ‘Instagrami’ është kthyer në orientues trendesh dhe ku më shumë jetohet aty se në realitet, është vështirë të shohësh foto të vajzave pa grim.

 

.

 

Amarda Toska sot është bërë shembull për shumë vajza të tjera që e kanë kompleks të shfaqen natyrale. Ami është bërë njësh me natyrën dhe ka ndarë me ndjekësit e saj në rrjetet sociale një foto ku shfaqet tërësisht natyrale dhe duket mrekullisht bukur.

 

 

Vajza, ky është shembulli i bukurisë së vërtetë, asnjë filtër apo grim nuk mund ta fshehë atë që ju jeni në realitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *