Në mbështetje ndaj situatës së shkaktuar nga koronavirusi, ambasadorja e SHBA-ve në Shqipëri, Yuri Kim i ka dorëzuar këtë të premte Ministrisë së Shëndetësisë disa pajisje të nevojshme mjekësore për kontroll dhe parandalim nga Programi i Ndihmës Humanitare të Komandës Evropiane.

Stafi i Departamentit të Mbrojtjes i Ambasadës së SHBA-ve dorëzoi ndihmat, ku përfshihen edhe monitorues për pacientët, helmeta CPAP, pompa shiringash, kominoshe për një përdorim dhe dezifektantë për duar.

“Jemi krenarë që qëndrojmë krah partneres sonë Shqipërisë në këtë luftë kundër #COVID19. #JemiMeJu”, thuhet në mesazhin e ambasadës amerikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *