Ambasada amerikane thekson se SHBA-të janë të angazhuara për vazhdimësinë e vettingut në Shqipëri me përkushtim.

Në faqen zyrtare të “Facebook”, ambasada  shkruan se me dy vendet në bordin e ONM-së dhe përmes vëzhguesit ndërkombëtar sigurohen që organet e vettingut të respektojnë ligjin.

“Shtetet e Bashkuara janë angazhuar që të shohin procesin e vettingut në Shqipëri të vazhdojë me profesionalizëm dhe përkushtim. Me dy vendet tona në bordin e ONM-së – një për Departamentin e Shtetit & një për Departamentin e Drejtësisë – për monitorimin e procesit të vettingut dhe nëpërmjet vëzhguesit tonë ndërkombëtar, ne sigurohemi që organet e vettingut të respektojnë ligjin”, shkruan ambasada e SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *