Koordinatori politik i PD për Beratin, Tomor Alizoti vizitoi këtë të hënë tregun e fruta-perimeve në qytet.

 

Ai u njoh me vështirësitë e tregtarëve të vegjël dhe u zotua për ndryshim pas 25 prillit.

 

“Ne zotohemi për një ndryshim cilësor më 25 prill. Do të ketë më shumë para në xhepat e beratasve, më shumë blerje, më shumë mirëqenie do të ketë për qytetarët.”

 

Sipas Alizotit, tregtarët përballen me vështirësi të shumta sepse u mungon mbështetja nga qeveria dhe pushteti lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *