Protagonistët e “Grua”, seriali i njohur turk që transmetohet aktualisht në Vizion Plus, kanë pushtuar publikun.

Shikuesit janë mjaft të entuziazmuar në historinë e Bahar, të luajtur nga aktorja Gezge Özpirinçci dhe dy të dy fëmijëve të saj, Nissan (Kübra Süzgün) dhe Doruk (Ali Semi Sefil).

 

Le të përqendrohemi pak tek më i vogli i serialit, Doruk.

 

Djali shtatë vjeçar ka spikatur me rolin e tij përpara kamerave, por nuk është e vetmja gjë që di të bëj në të vërtetë.

 

Ai gjithashtu luan në piano dhe në bateri, një dashuri për muzikën e kombinuar edhe me kohën kushtuar lojërave argëtuese.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *