Subscribe

I ftuar në spektaklin “Këndo Këngën Time”, Aleksandër Gjoka rrëfeu shumë detaje nga jeta e tij artistike.

I pyetur se si ishin marrëdhëniet me  festivalet para viteve 90-të, Gjoka u përgjigj:

“ Ku u llogarisja unë, unë kam qenë këngëtar liqeni. Ku më pranonte njeri me këtë zë, ç’është ky. Duhet të këndoje si komisar,  normalisht duhet të këndoje si komisar kush më pranonte mua me këtë zë.  Duhet t’ia bëje dhe me dorë, si Kozmai”.

Aleksandër Gjoka ka ironizuar ato vite ku për të nuk ka qenë edhe aq e lehtë të pranohej si një këngëtar i rrymës së muzikës rrock.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *