Subscribe

Këndo Këngën time edhe këtë natë me Aleksandër Gjokën kanë mbajtur teleshikuesit të mbërthyer para ekranit të Vizion Plus duke i qëndruar larg politikës.

Gjoka ka rrëfyer të gjithë karrierën e tij artistike por edhe është ndalur në disa momente të veçanta.

“ Gjithmonë kam patur brazdën time, jam ruajtur nga komercet. Më janë afruar me bë, pa përmendur emra nuk kam pranuar sepse atëherë nuk jam Sandër Gjoka. Do marr disa lekë më shumë, por unë kam atë shprehjen “as nuk kam as nuk më mbarohen”, kështu që jam në rregull me atë pjesë.

Synimi im ka qenë gjithmonë e kam thënë edhe në intervista të tjera para shumë vitesh, që në murin e muzikës shqiptare të ketë dhe nja dy tulla ka qenë dhe ai Sandër Gjoka” .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *