Aleanca Qytetare për Mbrojtjen e Demokracisë ka bërë apel qytetarëve që të braktisin zgjedhjet e 30 qershorit dhe të protesojnë kundër votimeve moniste

 

Në reagimin  e saj Aleanca Qytetare thekson se kryeministri Rama i ka vendosur përpara dy alternativa kryesore.

 

“E para të nështrohen dhe të mbrojmë regjimin kriminal që, pasi na ka vjedhur votën, na grabit çdo ditë për t’u pasuruar vetë.

E dyta të tregojmë se jemi të lirë, se u ngjajmë ameriakëve, gjermanëve, francezëve, britanikëve, italianëve dhe nuk pranojmë rivendosjen e diktaturës së krimit në Shqipëri.”

 

Gjithashtu në reagimin për të gjithë mbështetësit Aleanca Qytetare për Mbrojtjen e Demokracisë thekson se detyra e tyre është që ti bëjnë të ditur botës se këto zgjedhje nuk vlejnë dhe janë kundër interesit të përbashkët.

 

Ata bëjnë thirrje që me 30 qershor, të braktisin votimet moniste, të refuzojnë kryeministrin edi RAma dhe tu bashkohen protestave të opozitës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *