Një alarm për bombë në stacionin qendror hekurudhor në Milano ka sjellë mbylljen e dy linjave të udhëtimit dhe evakuimin masiv të udhëtarëve. Të paktën 38 patrulla policie mbërritën në vendin e ngjarjes, ndërsa forcat e rendit pikasen dy pako të dyshimta, tek të cilat dalloheshin edhe disa fije elektrike. Sipas uniformave blu, pakoja e dyshimte u shpërthye ne mënyre te kontrolluar dhe rezultoi qe nuk kishte eksploziv.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *