Një alarm për bombë është dhënë mëngjesin e së premtes në policinë greke pas një kërcënimi në Parlament dhe ambasadat e Izraelit, Egjiptit dhe SHBA-së.

Persona të panjohur kanë telefonuar në kanalin e Kuvendit, SKAI, Kontra dhe OPEN dhe kanë raportuar se në orën 11:30 do të shpërthejnë bomba në tre ambasadat dhe Parlamentin. SKAIT i thanë se bomba do të shpërthejë në ambasadën amerikane, OREN se bomba do të shpërthejë në ambasadën egjiptiane, Kontra se bomba do të shpërthejë në ambasadën izraelite dhe kanalit të Parlamentit se bomba do të shpërthejë në Parlament.

Lexo edhe :

Related Posts

Forcat TEEM (Departamenti i Asgjesimit të Mjeteve Eksplozive) ndodhen në vendngjarje. Pas kontrollit jashtë ambasadave nuk u gjet asgjë dhe do të vijojë një kontroll i brendshëm. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *