Gjykata e Vlorës ka lënë në burg Santilo Bashën, vëllain e të tmerrshmit të Selenicës Tesi Basho.

Santilo Basha u arrestua bashke më vëllain e tij pak ditë në banesën e tyre në Selenicë pas një aksioni të RENEA-s.

Ndryshe nga vëllai I tij ndaj të cilit rëndojnë shumë akuza të rënda në Itali dhe Shqipëri, Santilo Basho akuzohet për gjobëvënie.
Avokati I Santilos tha se aktualisht jemi në fazën e hetimeve dhe se vendimi për të lënë në burg klientin e tij do të apelohet.

Ai tha se akuza për gjobëvënie është e pavërtete pasi ka pasur nje konflikt civil mes dy vëllezerve për cështje prone.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *