Prokuroria e Kavajës e ka çuar në tre numrin e të ndaluarve si përgjegjës per aksidentin qe u mori jetën dy fëmijëve ne Kavaje. Lekë Tushaj, drejtor i Sigurisë dhe Cilësisë në ARRSH, është personi qe sipas akuzës ka firmosur marrjen në dorëzim të rrugës, duke shpërdoruar detyrën. Një ditë më parë, u vunë në pranga Dritan Fejzo, drejtori Juridik, si edhe Bib Gjomakaj, drejtori Rajonal i Autoritetit Rrugor të Tiranës. Në aksidentin e ndodhur në Kavajë afro një javë më parë, humbën jetën dy fëmijëve të mitur dhe shkak u bë ndërprerja e barrierave mbrojtëse të rrugës.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *