Subscribe

Gjykata e Krimeve të Rënda ka pranuar kërkesën e ish-ministrit Saimir Tahiri kundër zgjatjes së hetimeve në lidhje me çështjen Habilaj.

 

Lajmi u konfirmua nga vetë ish-ministri I Brendshëm në përfundim të seancës. Ai shtoi se afati I fundit I hetimeve ndaj tij është data 10 mars.

 

“Gjykata pranoi kërkesën time. Kjo histori nuk mund të zgjasë pa fund. Besoj se kësaj maratone po I vjen fundi. Për mua ka rëndësi drejtësia edhe pse këmbëngul se ndaj meje janë bërë akuza të pabaza dhe skandaloze.”

 

I pyetur nëse pas hetimeve do të kthehet në politikë, ish-ministri I Brendshëm u përopq të shmangte një përgjigje dirkete duke thënë se kishte kohë përpara për të gjitha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *