Adrola Dushi tashmë është një nga modelet më të bukura shqiptare dhe na nderon me pjesmarrjen e saj jo vetëm brenda Shqipërisë por dhe jashtë saj.

 

Ajo është nënë e një djali me emrin Troi i cili duket se ka marrë shumë nga mami.

 

Nëse shihni këto fotografi që ajo ka publikuar kur ka qënë e vogël do të shihni se Troi dhe Adrola janë identikë.

 

Bukuria dhe ëmbëlsia e saj kanë qënë gjithnjë të pranishme  që kur ka qënë disa muajshe dhe deri tani./Living

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *