Abuzimi ndaj 6 vjeçares në Kamëz nga i ati 27- vjeçar ka tronditur mbarë opinionin publik.

Ekspertiza mjeko-ligjore ka zbuluar shenja të shumta në trupin e të miturës si dhe dëmtime në organin gjenital. Megjithatë ende nuk është konfirmuar nëse 6-vjeçarja është zbuzuar seksualisht nga i ati.

Kjo ngjarje e rëndë ka ngjallur mjaft diksutime dhe reagime. Një debat i fortë ka ndodhur në studion e 7 pa 5 mes gazetares Zhaklin Lakatari dhe avokates Enida Bozheku.

Bozheku u shpreh se sot prindërit nuk kujdesen për fëmijët. Ndërkohë Lakatari kundërshtoi teksa u shpreh se“nuk jaë kujdesur as më përpara e kanë pasur për detyrë sepse kanë qenë të ndëshkuar jo sepse kanë dashur. Të ndëshkuar nga shteti Ne komunizem shteti e ka deseksualizuar njeriun, i eshte futur ne krevat”

Enida Bozheku: Shoqëria ndodhet në regres social është shndërruar në një bashkesi primitive ku seksi në vetvete është tejkaluar në atë që është aspekti moral i përcaktimit të vet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.