GJKKO ka vendosur të lërë në burg zyrtarët e arrestuar në Bashkinë Durrës për tenderin për blerjen e shkallës me vlerë 7 milionë lekë.

Konkretisht janë lënë në burg Adriatik Velaj, Muhamed Likazhiu, Artan taho, Kastriot Beqaraj, Gjergj Markolaj, Indrit Marmuhaj, që janë të gjithë zyrtarë të Bashkisë.

Ndësa në burg nga firma private janë lënë Albjon Bushi dhe Riza Sulaj.

Ndërkohë që është lënë në “arrest në shtëpi” Lulzime Rami administratore e shoqërisë R&R Group sh.p.k. dhe “detyrim për t’u paraqitur në policinë gjyqësore” për Elona Ramin, pronare e kompanisë R&R Group sh.p.k.

Leave a Reply

Your email address will not be published.