Dalja e Robert Berishës nga Ferma VIP hapi një konflikt me këngëtaren Xhensila Myrtezaji.

Kjo e fundit pretendoi se Roberti ka një koncert pikërisht pas daljes nga Ferma, gjë kjo që Roberti e mohoi kategorikisht në natën që u largua.

Por duket se këngëtarët nuk kanë patur ende një sqarim me njëeri tjerin. Në një dalje të fundit Roberti ka deklaruar se këngëtarja e ka famën prej Besit.

“Xhensila ka qenë e re kur është njohur me Besin dhe famën e ka krejt prej tij. A janë ndarë a s’janë ndarë, paradite dhe pasdite t’i thotë faleminderit atij, sepse ajo ka qenë një çikë e re që nuk e ka njohur askush”, thotë Robert Berisha./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *