Gjithmonë është mbajtur si një nga këngëtaret më me stilin në botën e Hollywood-it por këto janë disa nga pamjet më të vecanta dhe të bukura të saj. Hidhini një sy sepse mund t’ju frymëzojnë, pse jo?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *